RADARPAR- Works better together

Cow confidentials

RADARPAR- Works better together , del 1
Hur du får din favoritprodukt att prestera ännu bättre.
Min approach till hudvård har alltid varit baserat på ett system av produkter som verkar tillsammans- huden är alltför komplex för att få alla behov mötta av ett enda steg. För hur mycket vi än önskar att en produkt skulle fixa alla problem så vill huden ha mer. Givetvis finns det produkter på marknaden som kommer nära och som är riktiga multitaskers, där du får väldigt fina resultat från en enda produkt …men finns det fortfarande produkter du kan lägga till för att få ännu bättre resultat av din hudvårdsrutin? - OH YES!

Genom att introducera den perfekta partnern till produkten du redan älskar, tar du din rutin och dina resultat till helt nya nivåer.

Här kommer några av mina favorit-kombinationer:

Alpha Beta Daily Peel
-Dr Dennis Gross + Ditt favorit serum

Vi börjar med något som kanske är lite mer välkänt och det är ju att exfoliering gör att dina övriga hudvårdsprodukter kan penetrera bättre.
Dr Gross gör, enligt mig, de bästa peelingarna på marknaden idag. Hans Alpha Beta Peels är riktiga kultfavoriter som verkligen tar din hudvårdsrutin till en ny nivå. Inte nog med att syrorna hjälper med lyster, jämnare hudton och minimerar fina linjer - de hjälper huden att klippa banden från de gamla, döda hudcellerna och "tada"! fram kommer "ny" frisk och lystrig hud. Genom att få bort de döda hudcellerna från hudytan ger du dina efterföljande produkter "fri passage" att penetrera djupare och därmed fungera bättre.
Augustinus Bader The Cream/The Rich Cream + Oskia Isotonic Hydra Serum

Augustinus Baders krämer har ett stort och troget följe tack vare att hans The Cream/The Rich Cream faktiskt gör underverk. Är man minimalist är detta ett utmärkt val!  En kräm som ger huden optimal reparation och hudhälsa.

Men vill du ta det till nästa nivå?  Addera in Oskia Isotonic Hydra Serum, en av de bättre kombinationer som någonsin varit på min hud. Oskias serum jobbar med att stötta upp hudens egen produktion av hyaluronsyra och dessutom adderar Niacinamide, Ceramider och Vitamin B5 för en fuktbomb utan dess like! Med Baders kräm ovanpå så låser du in fukten och ger huden en perfekt dos av olja och fukt.

 Huden känns så otroligt välbalanserad, stark och behaglig. Prova denna kombo, du kommer inte bli besviken!    

Oskia Super C Serum + Dr Dennis Gross Lightweight Wrinkle Defense SPF30

Vitamin C, du underbara!

Vitamin C är en ingrediens som alla borde ha i sin hudvårdsrutin eftersom resultaten talar för sig själv - mer lyster, jämnare hudton, collagen byggande och en stark antioxidant - någon som säger nej till det...? Då så. Tack vare att det är så starkt antioxidant, hjälper Vitamin C dig att bekämpa fria radikaler, men visste du att Vitamin C också hjälper ditt solskydd att bli ännu mer potent?
Detta göra Vitamin C serum till ett perfekt dagserum. Min favorit-kombo för dagen är Oskia Super C Serum tillsammans med Dr Dennis Gross Lightweight Wrinkle Defense – Nu kan du gå ut och inte bara se snygg och lystrig ut utan du kan vara lugn i vetskapen att huden är i tryggt förvar. 

Pestle & Mortar Balance Spritz + Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

En av de mest kända (och mest använda) hudvårdsingredienserna på marknaden är ju hyaluronsyra. Denna "fuktmagnet" slussar ner fukt i huden eftersom själva molekylen kan hålla 1000ggr sin vikt i vatten. Men för att slussa in vatten i huden måste molekylen ta vatten från omgivningen vilket kan bli ett problem då inomhusmiljön oftast är torr. Så ett tips för att öka effekten av ett hyaluronserum är att fukta huden innan med en fuktmist som hyaluronsyran sedan kan låsa in i huden. Hyaluronic Serum och Balance Spritz från Pestle & Mortar är en fukt-kombo made in heaven.

Kram/ Simon

 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden vSSFLP:
Kommentarer:
Fortsätt »