COW confidentials

Cow confidentials

Tobias Regell
2021-08-21
I vår nya butik på Norrlandsgatan i Stockholm ville vi ha ett element som skulle skänka inspiration till oss och våra kunder. Ett element som egentligen inte har något med vår verksamhet att göra, men som visar vad som får våra hjärtan att bulta lite extra. Det blev en vägg dedikerad till utställning av vackra och insprierande bilder med olika teman.
Läs mer
Smart och Snygg på Semestern
2019-07-12
När det äntligen är tid för semester brukar jag få kämpa mot impulsen att bara strunta i allt som har med hudvård att göra.Jag känner mig plötsligt så fri och ung (!) att jag inte skall behöva hålla några rutiner alls. Tänker att jag kommer att se så fräsch och naturlig utmed en lätt solbränna och solblekt hår. Fräknar på näsan och solsken i blick. Och pigg, jag kommer att vara så pigg och utvilad redan dag 2.Så har det tyvärr aldrig varit och kommer garanterat inte heller att bli. Sommaren är en förförisk fälla men om man bara tänker till innan man sätter sig på planet, bilen till landet, eller vad man nu har för sig - så slipper man komma tillbaka med fnasig hud, solfläckar och risigt hår. Här har du mina 5 bästa tips inför semestern:
Läs mer

Carnal Flower
2019-06-04
Genom tuberos ger naturen dig sin egen tolkning av dramatiska doftsammandrabbningar. De vackra blommorna doftar av sinnligt överflöd men samtidigt friskt likt i en blomsteraffär. Denna naturliga motsägelse har fascinerat generationer av parfymörer, inklusive Dominique Ropion. Genom att analysera den senaste högteknologiska avdunstningen av blomman började han att komponera sin tolkning av denna mystiska växt. För att hålla sig så nära naturen som möjligt bestämde han sig för att använda en blandning av de bästa naturliga extraktionerna och högteknologiska ingredienser. Slutligen, för att skapa en koppling mellan blommans doft och bärarens hud överdrev han vissa aspekter som redan finns naturligt i tuberos, såsom kokos och salicylat. Han lade även till en gnutta mysk. Den perfekta balansen tog 18 månader att hitta.Här ser du M. Ropion och Frédèric Malle tala om Carnal Flower och den fantastiska Tuberosen.
Läs mer
ARTIKEL 3 53. «Föregående 1 2 3 4 5 6  Nästa »  | Visa alla